Topul carucioarelor 3 in 1 vine in intampinarea parintilor cu produse de calitate inalta si extrem de populare pe piata in acest moment. Caruciorul este un echipament indispensabil pentru orice familie, iar pentru tinerii parinti care iubesc confortul, modelele 3 in 1 reprezinta solutia ideala pentru plimbari linistite si relaxante. De aceea, gasesti mai jos recomandari de carucioare 3 in 1 si pareri pe care le poti lua in considerare inainte de achizitionarea unui astfel de produs.

Cuprins:

  1. Cele mai bune carucioare 3 in 1 - Clasament TOP 3
  2. Cum aleg un carucior 3 in 1 bun?
  3. Marci recomandate de Babymatters.ro
    1. Marca CAVOE
    2. Marca CYBEX
    3. Marca CYBEX FASHION
  4. Cum se foloseste un carucior 3 in 1
  5. Intrebari si raspunsuri frecvente despre carucioarele 3 in 1

Cele mai bune carucioare 3 in 1 - Clasament TOP 3

Daca esti in cautarea celui mai bun carucior 3 in 1, mai jos vei descoperi un top care te va multumi din toate punctele de vedere: design, functionalitate si pret. Un carucior 3 in 1 este cel mai bun pentru o familie atunci cand indeplineste toate nevoile parintilor.


carucior 3 in 1 cavoe, landou + scoica, cybex aton 5 - babymatters.ro

carucior 3 in 1, cybex melio, editie noua, landou si scoica aton S2 - babymatters.ro

carucior 3 in 1, cybex priam 4.0 wings by jeremy scott, landou si scoica auto cloud Z2 - babymatters.ro

PRODUSCARUCIOR 3 IN 1 CAVOE MOI PENTRU COPII, VERSATIL, CONFORTABIL, CU LANDOU SI SCOICA CYBEX ATON 5
CARUCIOR 3 IN 1 CYBEX MELIO PENTRU COPII, EDITIE NOUA, ULTRAUSOR, CU LANDOU SI SCOICA ATON S2
CARUCIOR 3 IN 1 PENTRU COPII CYBEX PRIAM 4.0 WINGS BY JEREMY SCOTT, CU LANDOU SI SCOICA AUTO CLOUD Z2
DESPRE

Acest model imbina perfect functionalitate cu versatilitatea, datorita faptului ca are un sistem inovator de pliere, iar caruciorul pliat se poate manevra ca o valiza. Caruciorul poate fi folosit de la nastere pana la 22 kg.


Pe cadrul caruciorului pot fi atasate atat scoica auto, cat si landoul. 


Pachetul include:

Carucior sport;

Landou;

Scoica auto Cybex Aton 5;

Adaptoare scoica auto.

Husa de ploaie;

Footmuff;

Husa de ploaie;

Plasa impotriva tantarilor;


CARACTERISTICI:

  • tesatura anti-alunecare;

  • pliere;

  • cos de cumparaturi mare;

  • maner telescopic reglabil;

  • manere din piele ecologica;

  • scaun si spatar reversibil;

  • suport pentru picioare reglabil;

  • spatar ventilat;


Landoul este ventilat, echipat corespunzator cu o saltea matlasata si vine la pachet cu plasa impotriva insectelor si husa de ploaie. 


Scoica auto Cybex Aton 5 se remarca prin caracteristici de siguranta si confort.

Modelul este considerat perfect pentru familiile care isi doresc confort in timpul plimbarilor cu bebe. Caruciorul este ultrausor, avand doar 6,1 kg. 


Caruciorul poate fi depozitat in orice conditii si face ca plimbarile prin oras sa fie cele mai frumoase atat pentru parinti, cat si pentru bebe.


Pachetul include:

Cadru Melio, inclusiv roti;

Scoica auto Aton S2;

Landou;

Scaunul sport;

Cosul de cumparaturi;

Insert confortabil si perna pentru cap;

Bara de protectie;

Capotina;


CARACTERISTICI:

  • plasa respirabila;

  • reglare usoara a centurilor;

  • pliere rapida si compacta;

  • scaun reversibil;

  • insert nou-nascut;

  • maner de transport integrat;

  • captuseala moale;


Landoul este perfect pentru primele luni de viata ale micutului. Acesta are o saltea moale care ii ofera o postura ergonomica corecta. Landoul Melio se instaleaza rapid si usor, are o copertina XXL UPF50+ de soare si interior spatios.


Scoica auto se bucura de un design modern si elegant, oferind protectie lui bebe in timpul drumurilor cu masina. Aceasta are o tetiera ajustabila in 11 pozitii.

Acesta este un model special de carucior, confectionat de brandul CYBEX impreuna cu designerul Jeremy Scott.


Caruciorul poate fi personalizat in functie de nevoile parintilor, fiecare dintre cele patru optiuni atasandu-se usor si foarte rapid. 


Pachetul include:

Unitate scaun;

Husa de ploaie;

Adaptoare pentru scaunul auto;

Insert nou-nascut;

Saltea din spuma moale respirabila;

Bara de protectie;

Cos de cumparaturi;

Husa de ploaie;


CARACTERISTICI:

  • reglare a centurilor fara efort;

  • montare foarte rapida;

  • suport de pahar;

  • copertina de soare;

  • roti cu suspensii;

  • cos de cumparaturi;

  • scaun reversibil;

  • bara de protectie detasabila;

  • suport reglabil pentru picioare;


Caruciorul este extrem de spatios, iar atat landoul, cat si scoica auto reprezinta solutia ideala pentru fiecare plimbare.

PRO
  • ajuta copilul sa adopte o postura corecta;

  • greutate redusa;

  • sistem bun de absorbtie a socurilor;

  • poate fi folosit pe toate tipurile de teren;

  • usor de curatat;

  • disponibil pe mai multe culori;

  • dispune de ham;

  • Protectie Liniara de Impact Lateral in cazul scoicii auto;

  • tine pasul cu cresterea copilului;

  • usor de curatat la masina de spalat;

  • pozitie ergonomica;

  • pliere usoara;

  • butoane de memorie de contact;

  • scaunul auto se poate inclina pentru ca bebe sa doarma;

  • usor de curatat;

CONTRAgeanta se achizitioneaza separat.
se recomanda folosirea lui pana la cel mult 15 kg.
cel mai scump produs din top.

Vezi AICI pretVezi AICI pret
Vezi AICI pret

Cum aleg un carucior 3 in 1 bun?

Atunci cand esti in cautarea unor carucioare 3 in 1, ai nevoie de pareri atat de la specialistii in domeniu, cat si de la alti parinti. De asemenea, trebuie sa iei in considerare criteriile principale dupa care sa te orientezi in alegerea celui mai bun model pentru nevoile tale si ale micutului tau. Iata cateva dintre ele:

PRODUSELE INCLUSE - atunci cand vine vorba despre ​​top carucioare de copii 3 in 1, acestea trebuie sa aiba, evident, trei produse incluse in pachet: scaunul sport, landoul si scoica auto. Fiecare dintre acestea trebuie sa vina la pachet cu functii inteligente si sa fie realizate din materiale calitative, pentru ca vei avea nevoie de ele o perioada mare din viata copilului.

SIGURANTA - este necesar sa te asiguri ca fiecare produs respecta standardele de siguranta si calitate pe care legea le impune. In plus fata de acestea, sunt producatori care aplica teste suplimentare produselor lor, ceea ce este un plus foarte mare in decizia finala. Produsele trebuie sa respecte standardul european de siguranta EN 1888-1-2:2019-02.

FUNCTIONALITATE - dupa ce te-ai asigurat de faptul ca modelul ales are toate componentele incluse, iar acestea sunt 100% sigure pentru bebe, trebuie sa te orientezi catre carucioare ce vin la pachet cu functionalitati cat mai inovatoare. Printre cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le aiba se numara: pliere usoara si montare rapida, sistem de absorbtie a socurilor si roti cu suspensii, scaun reversibil, materiale calitative si respirabile, dar si protectie impotriva tantarilor si copertina pentru soare. Acestea sunt doar cateva dintre functiile necesare pentru a face o achizitie inteligenta. Majoritatea produselor au caracteristici mult mai extinse, iar tu poti alege ce este necesar pentru tine si bebe.

DESIGN - designul este foarte important, nu doar pentru estetica unui carucior, ci si pentru ca el asigura confortul micutului in timpul plimbarilor. Este important ca atat landoul, cat si scoica auto sa fie ergonomice si sa asigure o postura corecta bebelusului, atat in timpul mersului, cat si atunci cand doarme.

GREUTATE & MANEVRABILITATE - cu cat un carucior este mai usor si mai compact, cu atat va fi mai preferat de catre parinti. Plimbarile trebuie sa reprezinte o sursa de relaxare, iar nimeni nu isi doreste sa impinga un carucior greu. De asemenea, tot la acest capitol se poate vorbi si despre manevrabilitate. Este extrem de important ca toate componentele sa poata fi usor de pliat si de montat, atat pe cadrul caruciorului, cat si in masina.

Marci recomandate de Babymatters.ro

Daca iti doresti recomandari de carucioare 3 in 1 bune, trebuie sa iei in considerare brandurile de la care acestea provin. Pe piata exista o multime de modele, insa numai unele dintre ele respecta toate standardele de siguranta si confort, iar cu siguranta tu iti doresti ce e mai bun pentru micutul tau.

Marca CAVOE

Cavoe este un brand care reuseste sa imbine perfect un design modern cu inovatia si calitatea. Designerii acestei marci urmaresc intotdeauna cele mai noi tendinte, iar asta vei observa in toate modelele de carucioare 3 in 1 Cavoe, datorita stilului lor aparte si culorilor indraznete.

Functionalitatea este plusul principal pe care aceste produse il au, fiind special concepute pentru a oferi siguranta bebelusilor, dar si confort atat pentru parinti, cat si pentru cei mici. Pretul carucioarelor 3 in 1 este unul accesibil.

Marca CYBEX

Cybex este lider in siguranta copiilor si un brand care se pliaza pe un stil de viata upper class. Compania este un inovator neinfricat al produselor pentru copii si nu se multumeste niciodata cu mai putin decat excelent. Brandul se remarca prin functionalitatile multiple si inovatoare pe care le aduce carucioarelor si echipamentelor pentru bebelusi.

De asemenea, se bazeaza pe un design unic si calitatea de neegalat a produselor. Tocmai aceste caracteristici aduc modelele de carucioare intr-o zona premium, care vine la pachet si cu preturi mai mari.

Marca CYBEX FASHION

Cybex Fashion este o extensie a brandului Cybex, nascuta din colaborarea cu designerul de moda Jeremy Scott. Acesta este considerat un rebel al modei din intreaga lume. Colectia capsula din care face parte modelul de mai sus se intituleaza "Adults Suck Then You Are One", iar aripile prezente pe fiecare produs sunt caracteristice designerului.

Pe langa designul spectaculos si indraznet, carucioarele isi pastreaza calitatea de neegalat si functiile moderne. Desigur, preturile pentru un astfel de produs de lux sunt ridicate.

Cum se foloseste un carucior 3 in 1

Un carucior 3 in 1 poate fi utilizat in trei moduri diferite: landoul se pune pe cadru in primele 6 luni de la nastere, fiind cea mai buna solutie pentru ca micutul nu poate sta decat culcat, partea sport este potrivita dupa 6 luni, iar scoica auto poate fi montata atat in masina, cat si pe cadrul caruciorului.

De cele mai multe ori, aceste trei componente sunt foarte usor de scos si de montat si reprezinta o achizitie inteligenta pe termen lung. In ceea ce priveste curatarea, majoritatea modelelor au huse detasabile ce pot fi spalate la masina de spalat la 30 de grade.

Asadar, acestea sunt cele mai bune modele pe care trebuie sa le iei in considerare! Atunci cand vrei sa achizitionezi carucioare de copii 3 in 1 ai nevoie de pareri avizate. Ia in considerare informatiile de mai sus si nu ezita sa faci cea mai buna alegere pentru tine si bebelusul tau!

Surse foto: babymatters.ro, Pexels.com

Intrebari si raspunsuri frecvente despre carucioarele 3 in 1

Care sunt cele mai bune carucioare 3 in 1 pentru nou-nascuti?

Asigura-te ca modelul ales de carucior 3 in 1 are un landou fabricat dintr-un material respirabil si calitativ si ca permite o postura corecta a bebelusului.

Ce functii trebuie sa aiba un carucior 3 in 1 bun?

Un carucior 3 in 1 trebuie sa fie fabricat din materiale de calitate, sa ofere stabilitate, sa fie usor de montat si de pliat.

Cum aleg cel mai bun carucior 3 in 1 pentru copii?

Pentru a alege cel mai bun carucior 3 in 1 pentru copii, trebuie sa iei in considerare designul, preturile, manevrabilitatea si standardele de siguranta pe care le respecta.

Este un carucior 3 in 1 bun pentru nou-nascuti?

Caruciorul 3 in 1 reprezinta o achizitie pe termen lung, avand un landou, o scoica auto si un scaun pentru carucior. Pana la varsta de 6 luni, parintii pot folosi landoul pentru cel mic, fiind cea mai buna solutie pentru nou-nascuti.

Pana la ce varsta poate fi folosit un carucior 3 in 1 bun?

De cele mai multe ori, carucioarele 3 in 1 pot fi folosite pana la varsta de patru ani, insa este necesar sa consulti specificatiile producatorului pentru fiecare model in parte.