Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

ANEX

Produse ANEX - Alege din 40 de produse

Anex - produse durabile si multifunctionale

Carucioarele Anex sunt destinate sa faciliteze experienta de a fi parinte si sa asigure copiilor siguranta si confortul necesare in timpul deplasarilor lungi sau ocazionale. Un aspect distinctiv care defineste selectia de produse Anex il reprezinta materialele de calitate superioara. Astfel, pe site-ul magazinului nostru poti opta pentru elegantele carucioare Anex din piele ecologica, cu rezistenta la conditiile meteorologice, la produsele de curatare si la utilizari repetate. La fel de atractive sunt si carucioarele din materiale textile, delicate, placute la atingere, ideale pentru pielea delicata a micutului si care pot fi curatate si intretinute cu usurinta. Carucioarele de la Anex sunt completate cu roti rezistente, care asigura manevrarea usoara pe diferite tipuri de suprafete.

Selectia brandului cuprinde o varietate de articole care vin in completarea carucioarelor pentru copii Anex, incepand cu landouri si pana la scoici auto Anex, plus multe altele.

Anex Baby – modele pliabile, echipate cu sisteme de siguranta reglabile

Un alt aspect remarcabil al produselor Anex Baby il reprezinta posibilitatea de ajustare a acestora in diverse pozitii pentru a se adapta confortului si preferintelor copiilor. Acestea sunt dotate cu scaune spatioase, confortabile si bine captusite pentru o sustinere cat mai lejera, dar ferma a corpului celui mic. Carucioarele sunt usor de pliat si de depozitat, ceea ce faciliteaza transportul in mana sau masina, cat si organizarea in locuinta sau mijloacele de transport.

Produsele marca Anex, disponibile in Romania, sunt proiectate in conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranta, fiind echipate cu centru de siguranta, bare de protectie si sisteme de prindere. Majoritatea modelelor detin spatii pentru depozitarea cumparaturilor si a obiectelor personale sau pentru uzul copiilor.