Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Scoici auto
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Editii speciale

Scoici auto / Editii speciale - Alege din 0 de produse

Ediţii speciale scoici auto 

Pe lângă pătuţ şi cărucior, scoica sau scaunul autor este una dintre primele investiţii pe care viitorii părinţi trebuie să le facă. Spre deosebire de restul pieselor, care se pot alege după preferinţe şi confort, scoica auto trebuie să respecte anumite condiţii de siguranţă reglementate prin lege.  

Descoperă şi tu colecţiile de scoici auto în ediţii speciale care combina într-un mod modern tehnologia de ultima generaţie cu confortul şi designul. Pe site-ul nostru vei găsi mai multe modele de scaune auto cu design atrăgător şi îndrăzneţ din branduri renumite. 

Caracteristici esenţiale pentru scoici ediţii speciale

Scoicile auto ediţii speciale oferă micuţului un grad crescut de siguranţă în trafic, design iconic şi funcţionalităţi inovatoare. Acestea sunt ideale pentru a călători în familie în confort şi linişte deplină. Iată la ce caracteristici trebuie să fii atent când achiziţionezi un scaun auto:

 • Să fie reglementat şi testat riguros;
 • Să asigure micuţului poziţia adecvată din prima zi de naştere şi până la vârsta pentru care este conceput;
 • Să se poată monta şi demonta uşor de pe cadrul căruţului, dar şi elementele de susţinere din maşină;
 • Să fie prevăzut cu elemente de siguranţă şi confort suplimentare.
 • De ce să cumperi de la noi scoici auto ediţii speciale
 • Toate produsele pe care le comercializăm sunt de calitate superioară şi fac parte din branduri cunoscute în întreaga lume;
 • La noi vei găsi întotdeauna un raport calitate / preţ foarte avantajos;
 • Asigurăm consiliere şi răspundem cu profesionalism tuturor întrebărilor primite telefonic sau pe email;
 • Livrarea se face în cel mai scurt timp, iar, peste o anumită sumă, transportul este gratuit.

Tipuri de scoici auto ediţii speciale

Când achiziţionează o scoică auto, indiferent de model, părinţii se aşteaptă ca aceasta să ofere siguranţă maximă copilului lor şi caută produse care să îndeplinească toate criteriile. 

Pe piaţă există două tipuri de scoici auto:

 1. Scoici auto orientate spre spatele maşinii - sunt dotate cu un dispozitiv de susţinere care sprijină perfect scoica şi facilitează instalarea adecvată a scaunului. Este considerată o tehnologie avansată, care oferă siguranţa maxima copilului pana la vârsta de 15 luni. Sunt dotate cu mecanisme de rotaţie de până la 180 de grade care facilitează îmbarcarea confortabilă şi sigură din uşa maşinii.
 2. Scoici auto orientate către faţa maşinii - sunt destinate copiilor cu vârsta peste 15 luni, sunt dotate cu un ham integral care poate asigura copilul până la vârsta pentru care sunt concepute. Hamul este reglabil şi se poate adapta necesitaţilor, fiind configurabil după dimensiunile micuţului.

Ediţiile speciale ale acestor scoici auto se remarcă prin forma extra ergonomică şi designul luxos. De asemenea, sunt dotate cu tetiere reglabile şi protecţii împotriva impactului lateral liniar care, în combinaţie cu carcasa scoicii, absorbantă de energie, cresc semnificativ siguranţa copilului în cazul unui impact. 

Scoici auto ediţii speciale şi categoriile de vârstă

Când cauţi scoici auto ediţii speciale este util să cunoşti grupele după categorii de vârstă în care se încadrează acestea:

 • Grupa 0 0-9 kg - este pentru nou născuţi şi copii cu vârsta de până la 9 luni, sau greutatea de maximum 10 kg;
 • Grupa 0+ - se poate utiliza de la naştere şi până la vărsat de 15 luni a copilului său maximum 13 kg;
 • Grupa 1 - se poate folosi pentru copii cu vârsta între 9 luni şi 4 ani, sau greutatea între 9 şi 18 kg;
 • Grupa 2 - este destinată copiilor cu vârsta între 4 şi 6 ani, sau greutatea între 15 şi 25 de kg;
 • Grupa 3 - pentru copiii cu vârsta între 6 şi 11 ani sau greutatea între 22 şi 36 de kg. 

Dacă ai nevoie de mai multe detalii despre gama de scoici auto ediţii speciale pe care le comercializăm, nu ezita să ne suni! Îţi putem furniza toate informaţiile necesare, astfel încât tu să faci cea mai bună alegere!