Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Camera copilului
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dormitoare copii

Camera copilului / Dormitoare copii - Alege din 0 de produse

Dormitoare copii, mobilier dormitor bebeluşi

 

Crearea unui spaţiu în care micuţul tău să crească şi să se joace ar trebui să fie o experienţă incitantă şi distractivă. Pe site-ul nostru vei găsi tot ce este necesar, inclusiv dormitoare copii, perfect funcţionale, frumoase şi plăcute. Acestea sunt destinate pentru a decora spaţiul într-un mod care să placă atât părinţilor, cât şi copiilor, şi sunt o investiţie inteligentă, funcţională şi în anii care vor urma. 

Dacă ai nevoie de mai multe informaţii despre gama de dormitoare copii din magazinul nostru online, ne poţi suna sau trimite un email! Unul din reprezentanţii noştri îţi va răspunde în cel mai scurt timp.

Caracteristici esenţiale pentru dormitoare copii

 • Simplitate - Când vine vorba de camera copiilor, este de dorit ca aceasta să fie cât mai simplu mobilată şi decorată. În acest fel, se câştigă mai mult spaţiu pentru joacă şi, totodată, se creează o pânză neutră, uşor de actualizat pe măsură ce copilul creşte.
 • Să fie un loc special amenajat pentru cei mici - Dacă părinţi se vor pune în locul copiilor, vor înţelege cât de important este ca dormitorul copiilor să fie un loc luminos, funcţional şi drăguţ, special proiectat pentru un chiriaş micuţ.
 • Accentul se pune pe joc şi jucării - Pentru a crea un dormitor pe care micuţul să îl iubească, părinţii ar trebui să pună accent pe lucrurile care îi plac cel mai mult copilului, şi anume, joc şi jucării! Astfel, un leagăn de interior, o minge, un pat care reflectă necesităţile şi preferinţele copilului - toate pot face diferenţa. 
  De asemenea, părinţii mai pot lua în considerare o tablă de scris şi desenat, un perete de alpinism, sau o galerie de artă uşor de actualizat în timp cu noile lucrări ale copilului. 
 • Iluminare ambientală magică - Copii au nevoie de stimulente pentru a-şi dezvolta creativitatea şi imaginaţia, iar luminile care creează magia, precum steluţele din tavan, galaxia sau zânele zburătoare sunt minunate la orice vârstă.
 • Organizarea cât mai bună a spaţiului - Indiferent dacă încăperea este mică sau mare, părinţii ar trebui să apeleze la mobilier de dormitoare pentru copii inteligent proiectate şi, totodată, multifuncţionale.
 • Spaţii de depozitare cât mai multe - În dormitoarele copiilor vor fi numeroase jucării, hăinuţe, cărţi cu poveşti, iar spaţiile de depozitare suplimentare sunt o necesitate. 
 • Culori plăcute - Când aleg mobila pentru dormitoare copii, părinţii ar trebui să se orienteze către culori cât mai plăcute, dar pe care să se poată baza câţiva ani. 

De ce să cumperi de la noi dormitoare copii

Suntem o firmă cu experienţa mai multor ani în comercializarea accesoriilor şi mobilierului pentru dormitoare copii, activitatea noastră fiind orientată spre grija faţă de micuţi.

 • Toate produsele pe care le vindem în magazinul nostru online sunt alese cu atenţie şi provin din branduri recunoscute pentru calitate, siguranţă şi confort.
 • Practicăm preţuri competitive şi oferim transport gratuit pentru comenzile care depăşesc o anumită valoare.
 • Ne place să ne consiliem clienţii, astfel încât aceştia să aleagă întotdeauna exact ceea ce corespunde necesitaţilor lor şi ale copiilor.

Dormitoare copii - soluţii atractive, moderne şi de calitate

Cu mobilierul pentru dormitoare copii pe care îl găseşti la noi, camera micuţului tău va arăta incredibil! Frumoase şi bine realizate, haioase şi perfect adaptate necesitaţilor micuţilor, sigure şi confortabile, piesele noastre pentru dormitoarele copiilor sunt o alegere inspirată şi de durată.

Decorează şi tu camera copilului tău ca un designer profesionist! Arma secreta este mobilierul de calitate şi articolele decorative alese cu atenţie pentru a crea o cameră plăcută, funcţională şi confortabilă. Oferă-i copilului tău un spaţiu în care să crească armonios şi în care să se poată retrage cu plăcere atunci când va creşte.