Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru
Interval varsta
Sistem montare

Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg)

Scoici auto / Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) - Alege din 35 de produse

Scoica 0-13 kg - adecvata pentru facilitarea transportului bebelusului tau in conditii de maxima siguranta si confort

Iti doresti ca bebelusul tau sa se bucure de un somn odihnitor si de o calatorie linistita si sigura cu ajutorul unei scoici auto care sa-i asigure maxima siguranta si confort? In cazul acesta, scoica auto grupa 0 de 0-13 kg de la Baby Matters este potrivita daca puiul tau este nou-nascut sau are varsta de pana la 18 luni si greutatea maxima de 13 kg. Instalarea acesteia se va face rapid in orice model de masina, asemenea scoicilor auto 0-9 kg, care sunt fabricate din materiale de foarte buna calitate.

Aceste articole sunt necesare pentru siguranta bebelusului in timpul calatoriilor cu masina. Datorita manerului de care dispun, acestea iti vor asigura un transport facil fara a-l deranja pe cel mic in timp ce doarme. Mai mult decat atat, ofera un grad de protectie ridicat, datorita hamurilor reglabile si a tetierei care se poate fixa in diverse pozitii optime, pentru a-i oferi micutului tau un suport potrivit pentru cap si gat.

Scoica auto grupa 0 pentru 0-13 kg - perfecta pentru a-i asigura copilului tau o pozitie corespunzatoare

Scoica auto grupa 0 de 0-13 kg este foarte utila atunci cand vrei sa te asigura ca puiul tau este asezat intr-o pozitie corecta. Desi acest scaun in forma de cochilie a trecut toate testele de siguranta, accesoriile pentru scoici auto vor adauga un plus de protectie, fiind foarte utile si sigure.

Descopera gama de produse de inalta calitate de la branduri renumite pe care noi, echipa Baby Matters, le comercializam special pentru tine si puiul tau. Asigura-te ca faci cele mai potrivite alegeri de care va veti putea bucura impreuna!

Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) ANEX Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) BABYZEN Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) BRITAX ROMER Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) CYBEX Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) CYBEX FASHION Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) CYBEX PLATINUM Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) JOIE Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) LIONELO Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) NUNA