Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Carucioare duble

Carucioare duble - Alege din 16 de produse

Cărucior dublu pentru copii

Dacă nu ai căruciorul potrivit, plimbarea cu doi copii poate fi o adevărată provocare! Din fericire, cărucioarele pentru gemeni, numite şi cărucioare duble, pot rezolva problema. Acestea sunt uşoare, se pliază rapid şi permit părinţilor supravegherea simultană a ambilor copii. 

Pe site-ul nostru poţi găsi modele de cărucioare duble pentru copii, confortabile, versatile şi la preţuri atractive.

Avantajele cărucioarelor duble:

Dacă ai fost binecuvântat cu gemeni, cu siguranţă vei avea nevoie de un cărucior dublu pentru copii. Acesta facilitează deplasările mai lungi sau mai scurte, permiţându-i părintelui să acorde aceeaşi atenţie ambilor copii. 

Dar mai sunt şi alte avantaje:

 • Este special conceput pentru a face posibilă plimbarea simultană a ambilor copii;
 • Este uşor de manevrat, stabil, confortabil şi sigur;
 • Oferă spaţiul suficient ambilor bebeluş.
 • De ce să cumperi de la noi cărucioare copii duble
 • Aşa cum sugerează şi numele site-ului, suntem o firmă care îşi bazează activitatea pe grija faţă de copii şi urmărim să oferim părinţilor, dar şi micuţilor, cele mai sigure şi versatile soluţii.
 • Practicăm un raport calitate versus preţ foarte atractiv.
 • Colaborăm cu branduri renumite pentru cărucioare duble pentru copii, precum Joie sau Thule.
 • Asigurăm consiliere şi asistenţă telefonică sau pe email şi ajutăm părinţii să facă alegerile cele mai potrivite, în funcţie de necesităţi şi buget.

Cărucioare duble - cum le alegem?

Pentru a avea siguranţa unei plimbări memorabile cu doi gemeni, alegerea căruciorului dublu adecvat este cheia, iar părinţii ar trebui să ţină cont de câteva aspecte esenţiale:

 • Căruciorul trebuie să fie cât mai uşor de manevrat, dar şi de transportat;
 • Să se poate strânge cu cât mai puţine mişcări;
 • Să fie stabil;
 • Să ofere ambilor copii confortul şi siguranţa necesare unei plimbări reuşite;
 • Să fie dotat cu centuri de prindere în puncte multiple şi posibilităţi de reglare; acestea trebuie să fie comode şi dotate cu protecţii suplimentare;
 • Să fie dotat cu copertina de protecţie;
 • Să ofere un spaţiu de depozitare.

Cărucioare duble varianta side-by-side

Modelul side-by-side este cel tradiţional pentru cărucioare duble pentru copii. După cum sugerează şi numele, scaunele căruciorului sunt aliniate unul lângă altul. Acest model de cărucior este varianta ideală dacă părintele doreşte să poată vedea simultan ambii copii.

Scaunele acestui model de cărucior dublu oferă ambilor copii acelaşi facilităţi, cum ar fi înclinarea spătarului sau spaţiul pentru picioare. Este uşor de pliat şi părinţii îl adoră pentru că permite copiilor să interacţioneze între ei. Datorita faptului că este mai lat, necesită atenţie sporită la manevrarea în spaţiile inguste. 

Pe site-ul nostru vei găsi modele de cărucioare duble pentru copii, side-by-side, în varianta cu patru roţi sau cu trei roţi, confortabile, sigure şi de calitate.

Cărucioare duble varianta tandem

Varianta tandem pentru cărucioarele duble pentru copii este aceea care poziţionează micuţii unul în spatele celuilalt, sau în linie. Aceste cărucioare se pliază mai compact decât cele side-by-side şi, datorită faptului că sunt mai înguste, sunt mai uşor de manevrat în spaţiile înguste, sau în zonele aglomerate, ceea ce le face perfecte pentru călătoriile şi plimbările cu gemeni. 

De asemenea, cărucioarele duble în varianta tandem sunt alegerea potrivită pentru copiii care se sâcâie reciproc, nu se înţeleg, îşi fură gustările sau jucăriile. Cele două scaune pot avea aceeaşi înălţime, sau poziţia “de stadion” - scaunul din spate este mai sus decât cel din faţă.

Dacă îl consideri mai potrivit pentru tine, pe site-ul nostru vei găsi şi acest model de cărucior dublu pentru copii. 

Nu ezita să ne suni sau să ne scrii pentru a cere mai multe detalii despre cărucioarele duble pentru copii pe care le comercializăm! Unul din reprezentanţii noştri îţi va oferi toate informaţiile necesare!

Carucioare duble BABYZEN Carucioare duble BRITAX ROMER Carucioare duble CAVOE Carucioare duble THULE