Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Conectivitate WI-FI
Tip monitorizare
Alimentare

Baby monitors

Baby monitors - Alege din 14 de produse

Baby monitor – gadgetul care iti permite sa-l supraveghezi pe cel mic de la distanta

Odata cu momentul mult asteptat al nasterii bebelusului, pare ca ai capatat o anumita abilitate speciala care te face de neoprit in calea potentialelor pericole din viata celui mic. Totusi, nu uita ca si cei mai iscusiti supereroi au nevoie cateodata de ajutor suplimentar, motiv pentru care se bazeaza pe echipamente speciale. Te-ai familiarizat cu articolele pentru camera copilului, deci stii foarte bine ca lista de gadgeturi utile ar fi incompleta fara un sistem de monitorizare a bebelusului.

Desi resimti nevoia momentelor de relaxare, grija pentru bunastarea pruncului nu ia pauza. Un baby monitor audio-video vine in ajutor si iti permite sa verifici ce se intampla in patutul copilasului atunci cand tu si partenerul tau urmariti un film in sufragerie. Aprinde o lampa de veghe atat pentru ambianta, cat si pentru a imbunatati calitatea inregistrarii si bucura-te de ragazul pe care orele de somn ale celui mic ti-l ofera.

Camera supraveghere bebe – un aliat de nadejde acasa, dar si in concediu

Decizia de a aduce pe lume o noua viata implica o multime de schimbari. Printre aceste sacrificii se numara si vacantele la care multi parinti renunta in primii ani ai copilului, dar nu e nevoie sa preiei acest obicei. Camera video pentru bebelusi functioneaza intr-o camera de hotel la fel de bine ca si acasa! Include in bagaj statia de monitorizare bebe si, de asemenea, articole de voiaj destinate copiilor pentru ca excursia ta sa decurga exceptional. Gama noastra de monitoare pentru bebe nu include aparate cu fire, asadar, facand o astfel de achizitie, ai parte de siguranta si mobilitate.

Baby monitors LIONELO Baby monitors MOTOROLA