Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Scoici auto

Scoici auto - Alege din 59 de produse

Scoici auto bebe

Cele mai bune scoici auto sunt cele care se potrivesc copilului, dar şi maşinii, sunt uşor de instalat şi de utilizat. Acestea sunt necesare din prima zi de viaţă şi până la greutatea maximă de 13 kg, se montează către spatele maşinii şi trebuie să fie testate şi aprobate. 

Pe site-ul nostru vei găsi mai multe modele de scoici auto din branduri cunoscute pentru calitate, siguranţă şi confort, precum Nuna, Cybex, Joie, Anex Babyzen sau Besafe.

Criterii de selecţie

  • Scoicile auto trebuie să fie potrivite cu înălţimea sau greutatea copilului, încă din prima zi de utilizare;
  • Să asigure suport adecvat pentru poziţia culcat a bebeluşului şi să susţină corect capul şi gâtul;
  • Să aibă un sistem de fixare sigur şi uşor de utilizat;
  • Să fie realizată din materiale lavabile care previn supraîncălzirea micuţilor;
  • Să se poate monta uşor pe cadrul căruciorului existent;
  • Să aibă ham de prindere în mai multe puncte cu curele reglabile, etc.

Scoici auto Cybex

Părinţii care caută un model de scoică auto sigur şi reglabil după înălţimea copilului, pot lua in considerare modelele oferite de Cybex. Acestea sunt renumite în întreaga lume pentru sistemul eficient de protecţie şi materialele special concepute care absorb energia de impact.

Datorită confortului sporit pe care îl oferă şi a poziţiei culcat în care gâtul pieptul şi capul sunt perfect aliniate, scoicile auto Cybex sunt recomandate copiilor prematuri sau celor cu dimensiuni mici, fiind companionul ideal pentru călătoriile scurte sau lungi. 

Este prevăzută cu tetieră reglabilă în 8 trepte, sistem de protecţie în cazul unui impact lateral, interior detaşabil şi lavabil şi multe alte facilităţi.

Scoci auto Nuna

Scoicile auto de la Nuna se remarcă prin trei poziţii diferite de înclinare, indiferent dacă este aşezată în maşină sau pe cadrul căruciorului. Este uşoară şi se poate utiliza şi ca landou, fiind ideală pentru a transporta bebeluşul care doarme, fără a-l deranja. Scoicile auto Nuna denotă atenţie sporită la design, fiind fermecătoare şi confortabile. 

Scoici auto Besafe

Scoicile auto Besafe oferă micuţilor protecţie suplimentară pentru impact lateral, ham de siguranţă cu cinci puncte de prindere, protecţie superioară pentru zona capului, etc.

Este o scoică auto care se remarcă prin curelele late cu protecţii speciale pentru umeri care oferă siguranţă, confort sporit şi stabilitate. Este dotată cu unghi de înclinare pentru poziţia culcat a nou-născuţilor. Centurile şi tetiera se reglează rapid, husa este detaşabilă şi lavabilă, scoica se instalează pe suport cu o singură mişcare şi are un mâner de transport foarte confortabil. 

Scoici auto Anex

Scoicile auto de la Anex se pot folosi din prima zi de viaţă şi oferă un grad crescut de confort şi siguranţă. Se remarcă prin hamul de prindere în trei puncte, perna care absoarbe energia de impact, copertina de soare şi mânerul reglabil care facilitează transportul micuţului chiar şi atunci când doarme, fără a-l deranja. 

Scoici auto Babyzen

Scoicile auto Babyzen au fost special concepute pentru a transporta şi proteja nou-născutul. Se pot monta pe cadrul foarte uşor şi asigură confort deplin copiilor. 

Scoici auto Joie

Scoicile auto Joie sunt un adevărat cuib pentru nou-născuţi! Acestea se disting prin gradul crescut de siguranţă şi confort pe care îl oferă, fiind adorate de părinţii care doresc ce este mai bun pentru copiii lor. Este dotată cu un mâner ergonomic ajustabil care facilitează transportul micuţului, chiar şi atunci când doarme. Baza rotunjită facilitează utilizarea scoicii că leagăn pentru bebeluş. 

Dacă nu ştii ce tip de scoici auto ţi se potriveşte, nu ezita să ne suni sau să ne trimiţi un email - îţi vom furniza toate informaţiile necesare pentru ca tu să faci cea mai bună achiziţie!

Scoici auto AEROMOOV Scoici auto ANEX Scoici auto BABYZEN Scoici auto BESAFE Scoici auto BRITAX ROMER Scoici auto CYBEX Scoici auto CYBEX FASHION Scoici auto CYBEX PLATINUM Scoici auto JOIE Scoici auto NUNA Scoici auto RECARO Scoici auto gb