Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru
Interval varsta
Sistem montare

Scoici auto

Scoici auto - Alege din 37 de produse

Scoica auto – parte din viata copilului tau din primele zile de viata

Inainte de nasterea copilului, pregatirile si listele de cumparaturi par interminabile, iar sistemele de transport nu se abat de la aceasta regula nescrisa. Ai de cumparat atat de multe obiecte aparent asemanatoare incat, in mod inevitabil, apare intrebarea: chiar sunt necesare toate acestea?

Pentru a evita costuri suplimentare, unii parinti aleg sa nu cumpere in intregime o gama de obiecte care, in aparenta, sunt foarte asemanatoare precum landoul, scoica auto si scaunul auto. Insa, este important de retinut ca fiecare are rolul sau si, in mod particular, scoica auto pentru bebe este un must have inca din momentul drumului dintre maternitate si casa. Selectia noastra de scoici auto de 0-13 kg demonstreaza ca poti imbina un cost avantajos cu un nivel ridicat de calitate.

Scoici auto pentru bebelusi – multiple avantaje ale transportului in pozitie orizontala

De ce este important faptul ca scoica protejeaza copilul in pozitie orizontala, cu spatele la drum? In cazul unui impact neasteptat in trafic, capul bebelusului ar putea fi bruscat, dar scoica auto de 0-9 kg, care il tine pe cel mic culcat, va reusi sa evite eventuale rupturi la coloana cervicala.

Pe langa scorurile excelente obtinute la testele pentru siguranta, ceea ce recomanda scoicile auto pentru copii cu Isofix pe site-ul nostru este compatibilitatea cu o multitudine de accesorii destinate scoicilor auto. Acestea sunt de mare folos, mai ales pentru parintii care aduc pe lume primul lor copil si vor sa deprinda cat mai repede tainele parentingului responsabil.

Scoici auto ANEX Scoici auto BABYZEN Scoici auto BESAFE Scoici auto BRITAX ROMER Scoici auto CYBEX Scoici auto CYBEX FASHION Scoici auto CYBEX PLATINUM Scoici auto JOIE Scoici auto JOOLZ Scoici auto LIONELO Scoici auto NUNA