Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Carucioare copii THULE

Produse THULE - Alege din 3 de produse

Carucior Thule – produs necesar pentru a-ti transporta copilul cu usurinta

Atunci cand urmeaza sa apara un copil in viata unui cuplu, caruciorul de copii este unul dintre principalele articole pe care parintii trebuie sa il achizitioneze. In ceea ce priveste carucioarele de copii Thule, acestea garanteaza o manevrare usoara si, totodata, asigura protectia necesara prin cele 5 puncte in care are centuri. De asemenea, poate fi pliat cu usurinta cu o singura mana, dar si depozitat si transportat fara probleme dupa aceea.

Carucior Thule – realizat pentru a indeplini nevoile parintilor si ale celui mic

Carucioarele Thule de pe site-ul nostru au un design modern si sunt disponibile in diverse nuante, de la albastru, verde, gri, pana la roz sau clasicul negru. Sunt echipate cu un scaun confortabil si inclinat, pentru ca cel mic sa poata dormi linistit in timpul mersului, si cu o copertina ventilata cu plasa transparenta, care il ajuta pe cel mic sa se simta minunat, indiferent de vreme. Totodata, exista si carucioare Thule care au o copertina reglabila cu extensie integrata, utila pentru a proteja copilul de soare, care ofera protectie UV UPF 50+. Toate aceste caracteristici ofera prichindelului tau confortul de care are nevoie pentru a beneficia de o plimbare cat mai relaxanta.

Mai mult decat atat, un carucior de copii Thule are si avantajul de a oferi parintilor o deplasare mai usoara cu cel mic, usurandu-le viata de zi cu zi. Mai exact, un astfel de produs are un ghidon reglabil si este, de asemenea, echipat cu un cos de cumparaturi, pentru a reusi sa transporte atat copilul, cat si diverse obiecte personale. In plus, are si o fereastra denumita Peekaboo, care are inchidere magnetica si permite verificarea celui mic, fara a-l trezi sau deranja in vreun fel. Insa, este bine ca parintii sa mai detina si alte articole. De aceea, arunca o privire si peste restul produselor de pe site-ul nostru, unde mai poti gasi diverse articole de voiaj Thule.