Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

BABYZEN

Produse BABYZEN - Alege din 55 de produse

BABYZEN - produsele ideale pentru parinti si copii

Orice parinte isi doreste sa-i ofere copilului sau tot ceea ce este mai bun, din toate punctele de vedere. De aceea, produsele BABYZEN sunt special concepute pentru a-i oferi puiului tau confortul si siguranta de care are nevoie, pentru o buna dezvoltare a sa. Tu stiai ca orice model de carucior pentru copii de la acest producator este inovator? De asemenea, modelul BABYZEN YOYO 2 vine cu numeroase imbunatatiri, fata de clasicul si celebrul carucior YOYO. Iata cateva exemple, care ti se vor parea foarte atractive si utile pentru un confort sporit al copilului tau - dispune de un cadru mai rezistent, are suspensii individuale pe fiecare roata, este mult mai practic, fiind prevazut cu un sistem de deschidere rapid si eficient, se poate purta pe umar, apoi poate fi depozitat in orice loc doresti.

Daca iti doresti un carucior BABYZEN YOYO 3 in 1 sau 2 in 1, ideal pentru parinti si copii, te asteptam sa il descoperi in showroom-ul sau in magazinul online Baby Matters.

YOYO BABYZEN - produse compacte, rezistente, cu un design modern

Carucioarele YOYO sunt foarte rezistente, compacte, sigure pentru cei mici si au un design atractiv pentru parintii moderni. Daca esti in cautarea unui carucior YOYO 2 pentru mai multa protectie sau cauti o scoica auto, pentru o pozitie confortabila si corecta, la Baby Matters poti sa gasesti astfel de produse de inalta calitate, confectionate din materiale durabile si rezistente, pentru a te putea bucura de ele pe o perioada indelungata de timp! Acum este momentul sa faci cea mai inspirata alegere pentru tine si siguranta copilului tau!