Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Gift Card
Alege Magia Daruirii cu Cardurile Noastre Exclusiviste!
Informatii Gift Card
Ai in mana cheia catre un cadou cu adevarat special pentru parintii dedicati micutului lor! Prin intermediul cardului nostru cadou, oferi posibilitatea acestora de a alege cu inima produsele perfecte pentru cel mic.

De ce sa te complici cu gasirea unui cadou care s-ar putea sa nu fie pe placul destinatarului sau sa fie deja in posesia sa? Cardurile noastre reprezinta solutia ideala, oferind o experienta de cumparaturi personalizata si flexibilitate totala.

Prin achizitionarea unui Card cadou, nu doar faci o alegere inteligenta si practica, dar oferi si persoanei dragi oportunitatea de a-si alege singur cadoul perfect. Cu siguranta, vei crea amintiri de neuitat si vei impresiona prin originalitate si atentia la detalii.
 1. Libertate de Alegere: Ofera parintilor posibilitatea de a cumpara exact ceea ce considera ca este potrivit si necesar pentru micutul lor.
 2. Eleganta si Exclusivitate: Voucherele noastre sunt prezentate cu eleganta, reflectand importanta si rafinamentul cadoului tau.
 3. Cadou Cu Impact: Gestul tau devine un cadou cu impact, oferind parintilor libertatea de a crea momente de bucurie autentica pentru familia lor.
Nu mai sta pe ganduri! Alege sa oferi experiente si bucurii autentice cu Cardurile Noastre Exclusiviste. Comanda acum si transforma procesul de daruire intr-o experienta memorabila!
 1. Pot achizitiona vouchere de pe dispozitive mobile?
 2. Da, poti achizitiona vouchere folosind dispozitivele mobile. Site-ul nostru este optimizat pentru o experienta usoara si convenabila de pe orice dispozitiv.
 3. Cum pot plati pentru vouchere?
 4. Acceptam diverse metode de plata, inclusiv carduri de credit sau numerar.
 5. Cand pot folosi cardul cadou?
 6. Cardul cadou se poate utiliza doar pentru comenzile nou plasate, nu si pentru cele deja existente in sistemul nostru. Seria cardului cadou este valabila pentru o singura comanda, oferindu-ti imediat o reducere in valoare egala cu suma cardului.
 7. Pot returna produsele achiziționate cu cardul cadou?
 8. Articolele achiziționate cu un card cadou pot fi returnate în termen de 14 zile, iar în schimb, vei primi un nou cod cu aceeași valoare ca și cardul aplicat pe produsul returnat. Noul cod va fi valabil timp de 30 de zile de la acceptarea returului. Asigură-te că produsele returnate respectă politica noastră de retur, pe care o poți consulta aici.
 9. Pot folosi Cardul Cadou pentru a achizitiona produse in valoare mai mica decat cea a cardului?
 10. Suma produselor din comanda trebuie sa fie egala sau mai mare decat valoarea Cardului Cadou. Diferenta se poate achita atat in numerar, cat si online.
 11. Cat timp este valabil un voucher?
 12. Termenul de valabilitate al voucherelelor poate varia in functie de tipul de voucher. Informatiile privind valabilitatea vor fi specificate in descrierea fiecarui voucher.
 13. Pot returna sau schimba un voucher achizitionat?
 14. Din motive de securitate si confidentialitate, voucherele achizitionate nu pot fi returnate sau schimbate. Asigura-te ca alegerea ta este in concordanta cu preferintele tale inainte de finalizarea achizitiei.
 15. Pot cumpara vouchere pentru alte persoane?
 16. Da, poti achizitiona vouchere pentru a le oferi cadou. Acestea vor fi in format digital si se pot transmite catre oricine.
 17. Cum pot verifica valabilitatea si soldul unui voucher?
 18. Cardurile sunt valabile 6 luni din momentul generarii. Data de generare este specificata pe cardul cadou primit.
 19. Ce fac daca intampin probleme la achizitionarea unui voucher?
 20. In cazul unor probleme sau intrebari, te rugam sa ne contactezi folosind detaliile de contact disponibile pe pagina noastra de suport. Echipa noastra este aici pentru a te asista si a oferi clarificari.
In cazul comenzilor personalizate de Carduri Cadou, va rugam sa ne contactati la unul dintre numerele afisate in sectiunea CONTACT.