Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru

Leagane copii

Leagane copii - Alege din 2 de produse

Leagan pentru bebe - accesoriul perfect, atat pentru bebe, cat si pentru parinte

Leaganele pentru bebe reprezinta cea mai buna investitie pentru a oferi copilului tau o modalitate de a se simti bine. Leaganele de bebelusi te ajuta si pe tine, ca parinte, pentru ca iti oferta posibilitatea de a te deplasa, oriunde, prin casa, fara sa il tii in brate pe bebe in permanenta. Indiferent ca este dependent de leganat sau nu, un leagan pentru bebelusi este accesoriul ideal pentru momentele in care vrei sa il culci pe micul tau puiut si sa iti faci treburile in liniste.

Leagane de bebelusi si cantecelele, formula magica pentru a-ti linisti copilul

Un leagan electric pentru bebe este un accesoriu relativ nou in Romania, dar, cu siguranta, odata ce il folosesti, te vei intreba cum de nu te-ai gandit la el pana acum. Leaganele de bebe pentru interior sunt la fel de eficiente ca si balansoarele pentru copii. Acestea se pot monta si demonta foarte usor, fiind perfecte pentru a le lua cu tine in concedii.

Leaganele pentru bebelusi au functii de balansoar, sunt dotate cu vibratii, sunete, lumina de veghe si accesorii pentru joaca. Aceste leagane pentru bebe, electrice, vin cu adaptor pentru priza, dar pot functiona foarte bine si cu baterii. Cauta in oferta noastra cea mai buna optiune si lasa-ti micutul sa se bucure de miscarile lente si pline de grija, exact cum ar fi in bratele tale.

Leagane copii JOIE Leagane copii LIONELO