Topul balansoarelor pentru bebelusi vine in atentia parintilor cu cele mai bune produse pe care le pot achizitiona pentru prichindelul lor. Balansoarul este un accesoriu extrem de util atat pentru adulti, cat si pentru bebelusi. Acesta le ofera micutilor confortul de care au nevoie si le permite parintilor sa isi supravegheze copilul in timp ce desfasoara diferite activitati prin casa. 

1. Cel mai bun balansoar pentru bebelusi - Clasament TOP 3

Gasesti mai jos pareri pentru balansoarul de bebe si recomandari de produse potrivite pentru nevoile tale. Fiecare produs se bucura de o calitate superioara a mecanismului de balansare si a materialelor textile, pentru ca cel mic sa aiba un confort sporit ori de cate ori sta asezat aici.


PRODUS

BALANSOAR PENTRU COPII NUNA LEAF GROW CONFORTABIL QUARTZ

BALANSOAR PENTRU COPII BABYBJORN BLISS BUMBAC - SAND GREY

BALANSOAR PENTRU COPII LIONELO - PASCAL, PLIABIL SI COMPACT

DESPRE

LEAF Grow a fost conceput special pentru cei mici, designul balansoarului avand ca punct de plecare perceptia nou-nascutului asupra lucrurilor care il inconjoara. 


Produsul nu este doar un balansoar confortabil si moale, ci si o piesa de mobilier moderna si stylish.


Balansoarul are perne detasabile pentru copiii mai mari, scaun cu centura de siguranta in 3 puncte detasabil, dar si un suport din plasa pentru curentii de aer. 



Dimensiunile produsului: h 45 x w 71 1 x l 73 cm;


Greutatea produsului: 6.9 kg;


Balansoarul pentru copii Bliss reprezinta un loc confortabil in care nou-nascutul se poate relaxa, dormi sau se poate juca, in timp ce parintii fac diverse treburi casnice.  


Miscarile de balansare se activeaza automat, atunci cand bebe se misca, fiind confortabile si placute. 


Poate fi utilizat de la nastere, pana la varsta de doi ani, cu conditia ca nou-nascutul sa cantareasca minimum 3,5 kg.


Este fabricat din bumbac 100% si o tesatura tip plasa care permite trecerea aerului.


De asemenea, materialele nu contin substante daunatoare pentru sanatatea copilului.

Balansoarul Lionelo se adapteaza de minune miscarilor bebelusului, fiind perfect inca de la nastere. 


Acesta are un spatar in trei trepte care se poate regla, iar materialele din care este confectionat sunt de calitate superioara. 


Parintii se vor bucura sa afle ca balansoarul are picioare antiderapante, care impiedica miscarea acidentala. De asemenea, se poate plia, fiind un produs compact si usor de transportat. 


Dimensiunile produsului: 49 x 80 x 83 cm, pliat: 49 x 80 x 18 cm;


Greutatea produsului: 2,25 kg;


PRO

Bara de jucarii inclusa;


Poate fi folosit ca scaun sau fotoliu atunci cand cel mic incepe sa mearga singur;


Produsul este rezistent pana la 60 kg;


Nu are nevoie de baterii si nu produce zgomot;


Este fabricat din bumbac 100% organic certificat GOTS.

Se pliaza rapid si usor, ocupand foarte putin spatiu si putand fi transportat usor;


Se transforma intr-un scaun confortabil cand cel mic invata sa stea in sezut;


Se poate regla in 3 pozitii;


Usor de curatat.  

12 melodii linistitoare integrate si vibratii blande care linistesc micutul;


Setul include si jucarii interactive si un suport detasabil;


Ham in 5 puncte pentru a proteja copilul de la cadere.


Usor de curatat;

CONTRA

Produsul nu este compatibil cu Nuna Wind.

Pret ridicat.

Suporta o greutate mai mica a corpului.


Vezi AICI pret

Vezi AICI pret

Vezi AICI pret


2. Cum aleg un balansoar pentru bebelusi bun?


Atunci cand esti in cautarea unor balansoare pentru copii, poate fi destul de greu sa gasesti exact modelul de care ai nevoie. Atat in online, cat si in magazinele fizice exista o multime de produse cu preturi diferite si de la branduri cunoscute sau mai putin cunoscute de catre parinti. De aceea, ai nevoie de ajutor in achizitionarea unui balansoar de copii perfect pentru nevoile prichindelului tau, care sa ii ofere siguranta si confort. Astfel, gasesti mai jos cateva criterii pe care le poti lua in considerare, daca vrei sa te asiguri ca alegerea finala este una calculata si foarte bine facuta. Iata ce trebuie sa iei in calcul in achizitionarea unui balansoar pentru bebelusi:

SIGURANTA - aceasta este cea mai importanta caracteristica a unui produs, mai ales atunci cand vine vorba despre un balansoar pentru bebelusul tau. Asigura-te ca achizitionezi astfel de accesorii care au hamuri si curele cu prindere in mai multe puncte, sisteme anti-pliere, dar si picioare antiderapante. Este important ca cel mic sa poata dormi sau sa poata sta in siguranta cat timp este in balansoar. De asemenea, cadrul trebuie sa fie extrem de rezistent, iar baza balansoarului cat mai larga, pentru a se evita posibilele rasturnari sau cazaturi. 

EFICIENTA - un balansoar reprezinta o investitie destul de importanta pentru primii ani de viata ai copilului, ceea ce inseamna ca trebuie sa iei in calcul si aspectul eficientei. De exemplu, gandeste-te daca vei folosi balansoarul si in concediu, la parinti sau in alte zone ale casei sau de exterior. Daca raspunsul este da, atunci vei avea nevoie de un produs foarte usor de pliat, care nu ocupa mult spatiu de depozitare si poate fi transportat usor. 

MATERIALE - materialul unui balansoar de bebelusi iti va spune foarte multe despre produsul pe care urmeaza sa il achizitionezi. Acesta trebuie sa aiba o calitate inalta, sa lase pielea micutului sa respire si sa fie moale si confortabil. Tot la acest capitol, un plus il reprezinta balansoarele cu piese detasabile, care pot fi curatate la masina de spalat. 

CALITATE - chiar daca instinctul este sa achizitionezi un produs mai ieftin sau unul la mana a doua, recomandarea parintilor mai experimentati, dar si a pediatrilor este sa cumperi intotdeauna produse noi pentru micutul tau. De ce? Pentru ca este foarte posibil ca cel SH sa nu mai ofere siguranta necesara odata ce a fost utilizat si uzat de alt copil. 

DESIGN - designul nu inseamna doar ca un balansoar sa arate bine pe langa mobilierul parintilor, desi si acest detaliu este unul important. Un astfel de produs trebuie sa fie ergonomic, sa aiba un sezut confortabil pentru micut, dar si functii inteligente care sa il tina ocupat pe bebe. De exemplu, tehnologia din spatele leganarii automate este importanta, pentru ca trebuie sa se activeze automat la miscarea micutului si sa nu fie foarte brusca. Astfel, va putea sa adoarma si sa se joace in voie. De asemenea, unele modele au cutiute muzicale integrate si jucarii interactive, pentru ca cel mic sa descopere lumea din jurul lui.

3. Marci recomandate de babymatters.ro

Sunt o multime de producatori disponibili in domeniul produselor pentru copii, ceea ce inseamna ca parintii trebuie sa ia o decizie destul de complicata si sa se documenteze foarte bine inainte de a achizitiona un balansoar. De aceea, astfel de articole vin in ajutorul lor cu recomandari bune, cu produse care merita atentia lor si cu branduri in care pot avea incredere! 

Mai jos vei gasi trei producatori de top din Romania, mai ales in ceea ce priveste echipamentele pentru copii si balansoarele automate.

3.1. Marca NUNA

Nuna este un brand care ofera parintilor produse premium pentru bebelusi. Designul minimalist al produselor si tehnologia de ultima generatie ajuta la imbunatatirea si usurarea vietii de familie. Carucioarele NUNA sunt special concepute pentru a merge pe distante mari, scoicile auto sunt printre cele mai sigure de pe piata, iar balansoarele au o tehnologie inovativa, ceea ce permite o miscare laterala foarte silentioasa si lina. 

Preturile balansoarelor sunt putin mai ridicate decat media produselor de acest fel, insa siguranta si confortul pe care il ofera micutilor merita orice investitie!

3.2. Marca BABYBJORN

BABYBJORN este o companie suedeza de familie care produce produse sigure, de calitate pentru bebelusii si parintii din intreaga lume. Brandul urmareste simplificarea vietii de zi cu zi si inspirarea familiilor de a se bucura de cat mai mult timp impreuna. Astfel, a aparut balansoarul care nu necesita baterii. Acesta ofera confort sporit bebelusului si mult timp liber parintilor. De asemenea, brandul este orientat spre siguranta copiilor si ofera incredere adultilor. 

Preturile produselor sunt medii. Poti gasi balansoare pentru toate bugetele disponibile, ceea ce este un plus pentru parintii la inceput de drum.

3.3. Marca LIONELO

Lionelo este un brand care a capatat foarte multa popularitate pe piata din Romania in ultimii ani. Acest lucru a dus la dezvoltarea unor produse din ce in ce mai performante, care sa asigure confort si siguranta micutilor, dar si parintilor. Gama de produse pentru nou nascuti este conceputa foarte atent si se bucura de modele de calitate, cu o functionalitate ridicata. 

Unul dintre avantajele acestor produse este chiar pretul foarte accesibil.

4. Cum se foloseste un balansoar pentru bebelusi

Balansoarul pentru bebe este extrem de eficient, pentru ca nu mai este necesara atentia unui adult si balansarea manuala, ceea ce salveaza foarte mult timp parintilor. Acesta nu este deloc complicat de folosit, mai ales daca respecti indicatiile producatorului in ceea ce priveste montarea si intretinerea. 

De cele mai multe ori, balansoarul nu presupune o montare prea complicata, insa este important sa urmaresti instructiunile, in cazul in care produsul vine demontat. In ceea ce priveste intretinerea materialelor, sfaturile producatorilor sunt cele care trebuie urmate. Nu uita ca este important sa cureti periodic materialul la masina de spalat, pentru o igiena buna. 

Un lucru foarte important pe care trebuie sa il ai in vedere este supravegherea micutului tau. Chiar daca balansoarele sunt produse inteligente, care se activeaza automat cand detecteaza miscare sau care au capacitatea de a canta si distra micutul, el nu trebuie sa iasa de sub supravegherea ta. Accidentele nedorite trebuie evitate cu orice pret. 

Asadar, acestea sunt recomandarile de balansoare pentru bebelusi si informatiile pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand vrei sa achizitionezi un astfel de produs. 


Surse foto: Unsplash.com, Babymatters.ro

5. Intrebari si raspunsuri frecvente (FAQ) despre balansoarele pentru bebelusi


R: Care este cel mai bun balansoar pentru bebelusi?

I: Alege modele cu un nivel ridicat de siguranta si care se pot transforma in scaune odata ce copilul creste. 

R: Cum aleg cel mai bun balansoar pentru bebe?

I: Ia in considerare nivelul de siguranta pe care balansoarul il ofera, designul, functionalitatea, cat de practic este si, desigur, pretul. 

R: Ce caracteristici trebuie sa aiba un balansoar bun pentru bebelus?

I: Vei aprecia cu siguranta un balansoar care se declanseaza automat la detectarea miscarilor lui bebe, are un leganat lent, care canta si are jucarii interactive. 

R: Se poate folosi balansoarul si pentru copiii mai mari?

I: Exista modele de balansoar pentru copii care admit si o greutate mai mare sau modele 2 in 1, care se transforma in fotolii pentru copii. 

R: Poate fi folosit balansoarul in fiecare zi?

I: Balansoarul poate fi folosit ori de cate ori parintii au nevoie ca cel mic sa stea linistit sau sa doarma confortabil, pentru ca ei sa rezolve diverse activitati prin casa. 

R: Care este cel mai bun balansoar pentru bebelusi?

I: Alege modele cu un nivel ridicat de siguranta si care se pot transforma in scaune odata ce copilul creste. 

R: Cum aleg cel mai bun balansoar pentru bebe?

I: Ia in considerare nivelul de siguranta pe care balansoarul il ofera, designul, functionalitatea, cat de practic este si, desigur, pretul. 

R: Ce caracteristici trebuie sa aiba un balansoar bun pentru bebelus?

I: Vei aprecia cu siguranta un balansoar care se declanseaza automat la detectarea miscarilor lui bebe, are un leganat lent, care canta si are jucarii interactive. 

R: Se poate folosi balansoarul si pentru copiii mai mari?

I: Exista modele de balansoar pentru copii care admit si o greutate mai mare sau modele 2 in 1, care se transforma in fotolii pentru copii. 

R: Poate fi folosit balansoarul in fiecare zi?

I: Balansoarul poate fi folosit ori de cate ori parintii au nevoie ca cel mic sa stea linistit sau sa doarma confortabil, pentru ca ei sa rezolve diverse activitati prin casa.