Daca ar fi sa ne gandim la un obiect pe care il pot avea in comun copiii din Romania cu cei din alte peste 50 de tari, un scaun auto Joie ar ocupa un loc de cinste. Joie este un brand britanic care a cucerit parintii si copiii din diferite colturi ale lumii, fiind apreciat pentru produsele de calitate. 

Gama diversificata de produse de inalta calitate, versatile, raspunde necesitatilor familiilor moderne. Astfel, vine cu cele mai bune solutii pentru calatoria copiilor cu masina, plimbarile in natura sau chiar si pentru momentele in care se afla acasa, fie ca sunt la masa, fie ca sunt in patut sau intr-un leagan. 


Un strop din fericirea copiiilor – regasita in produsele Joie 

Joie este un brand tanar, infiintat in Marea Britanie in anul 2011, care a devenit rapid o companie prezenta la nivel global, in magazine din peste 50 de tari, cu o gama variata de produse pentru copii. Dupa cum sugereaza si numele – Joie – aduce o farama din bucuria copilariei, alaturi de fericirea de a fi parinte, prin fiecare produs pe care il creeaza. 

Fie ca pune la dispozitia parintilor si copiilor de peste scaune auto, carucioare, scaune de masa, patuturi, fie leagane si balansoare sau landouri, respecta cele mai inalte standarde de calitate, pentru a raspunde exigentelor parintilor si a deveni un sprijin in cresterea copiiilor prin utilitatea produselor oferite. 

Astfel, se creeaza o relatie de incredere intre echipa Joie si fiecare utilizator in parte, prin produsele pe care le pune la dispozitie cu devotament si profesionalism. Cei mici sunt cei mai incantati, datorita functionalitatii si confortului regasit in produsele Joie. 


Un scaun auto Joie Venture pentru aventuri pe patru roti inca de la nastere


Gama diversificata de scaune auto Joie este adaptata nevoilor tale. Astfel, poti opta pentru un scaun auto Joie, versiunea Venture, dedicat grupelor 0-1, pe care il poti folosi pana copilul va atinge greutatea de 18kg. Optarea pentru un astfel de scaun este cea mai buna alegere daca vrei un singur produs pe care sa il folosesti o perioada mai lunga de timp. 

Gratie omologarii i-Size, respecta reglementarile europene in vigoare si asigura o utilizare confortabila, prin posibilitatea de ajustare simultana in 8 pozitiii, 7 pozitii de inclinare ce pot fi utilizate atat cu spatele la sensul de mers, cat si atunci cand este instalat forward-facing. 

Joie s-a gandit la toate atunci cand a conceput produsele din gama Venture, incat acestea dispun de huse detasabile si lavabile, ham cu prindere in 5 puncte ce pot fi reglate usor si insertii pentru sugari Grow-with-me, pentru a raspunde nevoilor celor mici. 

Foloseste acest scaun auto Joie cu spatele la sensul de mers pana la atingerea inaltimii de 105cm, aproape de implinirea varstei de 4 ani si introdu-l pe cel mic in minunata lume a copilariei, in cele mai frumoase calatorii. Confortul si siguranta copiilor sunt asigurate, iar tu vei avea mai putine batai de cap cu instalarea scaunului in masina. 


Gama de scaune auto Joie 360°

Dat fiind faptul ca echipa Joie s-a gandit la toate nevoile utilizatorilor, a creat gama de scaune auto Spin 360°, ce include modele rotative, perfecte pentru a-l incanta pe cel mic cu cele mai frumoase imagini din calatoriile voastre. Astfel, aceste scaune se rotesc la 360° in doar o clipa, astfel incat distractia sa fie garantata la fiecare plimbare cu masina, iar cel mic nu va rata nicio priveliste. 

Pentru a putea fi utilizate inca din primele luni de la nastere, aceste scaune vin cu un insert interior, usor detasabil, pentru a-i oferi copilului mai mult spatiu atunci cand creste. Gama Spin 360° este ideala pentru a te insoti in aventurile tale cu familia de la nasterea copilului tau pana la 4 ani. 

Scaun auto Joie Every Stage – de la nastere pana la 12 ani


Preferi scaunele auto pe care sa le folosesti de la nastere pana cand copilul tau va fi suficient de mare incat sa calatoreasca doar cu protectia oferita de centurile masinii? Atunci gama Joie Every Stage este conceputa speciala pentru tine!

Acest scaun auto Joie 4 in 1 este singurul produs de care ai nevoie atunci cand copilul tau se afla in masina, beneficiind de posibilitatea de instalare rear-facing pana la 13kg cu centurile masinii, iar apoi forward-facing prin folosirea sistemului isofix si isosafe. 

Te vei indragosti la prima vedere de produsele din gama Every Stage, cu tetiera reglabila in 10 pozitii, adaptate fiecarei etape de crestere a copilului si sistemul AutoAdjust, care permite modificarea latimii scaunului. 

Iti este teama ca nu vei reusi sa instalezi corect noul scaun auto Joie pentru copilul tau? Cu noua gama Every Stage nu ai de ce sa te ingrijorezi! Dispune de un indicator colorat, ce semnalizeaza instalarea corecta. O alta caracteristica inedita a acestui scaun este sistemul «Grow Together», prin care tetiera creste simultan cu inaltimea centurilor, asigurand o utilizare confortabila pentru tine, dar si siguranta si bineinteles confortul copilului tau. 


Caracteristici generale ale unui scaun auto de calitate

Primul lucru la care ne uitam, atunci cand alegem un scaun auto pentru copii, este eticheta portocalie. Aceasta este dovada faptului ca scaunul respecta reglementarile de siguranta in vigoare, precum rezistenta la impact si asigurarea confortului de care copilul are nevoie. 

Exista doua omologari existente astazi, respectiv R44 si i-Size, acesta fiind noul standard care iti permite sa alegi scaunul in functie de inaltimea si greutatea copilului. 

Alaturi de existenta etichetei portocalii pe scaunul pe care doresti sa il cumperi, este bine ca acesta sa dispuna de sistemul de prindere isofix, pentru a-ti permite o instalare rapida si sigura. 

Scaunele Joie iti permit sa alegi modele sigure, care respecta reglementarile europene in vigoare, ce raspund nevoilor copilului tau. Fie ca optezi pentru un model din grupa 0, fie pentru unul ce poate fi utilizat pana la 12 ani, nu vei fi dezamagita de calitatea produselor Joie. 


Plimbari in parc confortabile alaturi de carucioarele Joie

Joie are grija de siguranta copilului tau atunci cand este in masina, dar si atunci cand te plimbi prin parc, gratie gamei de carucioare multifunctionale 3 in 1, perfecte de la nastere, si datorita landoului incapator, ideal pentru un somn odihnitor al celor mici. 

Carucioarele 3 in 1 Joie includ landoul ce poate fi utilizat de la nastere pana la 9kg, alaturi de o scoica i-Snug, incat cel mic sa se bucure de tot confortul de care are nevoie. 

Preferi un carucior sport pentru copilul tau? Atunci consulta gama de carucioare Joie, care te va surprinde cu o gama de carucioare sport stabile, perfecte pentru plimbari sigure si confortabile, indiferent de tipul de traseu pentru care optezi. 


Gama de produse Joie pentru acasa 

Inca din anul 2011 Joie formeaza un parteneriat de incredere cu parintii aflati in cautarea de produse sigure si de calitate pentru propriii copii. Alaturi de gama de scaune auto si carucioare, Joie creeaza produse perfecte pentru fericirea celor mici atunci cand se afla acasa. 

Printre cele mai atractive produse care pot fi utilizate acasa sunt leaganele si balansoarele, ce ii rasfata pe cei mici cu o leganare confortabila, extrem de placuta. Fiind un produs premiat cu distinctia LBP Loved By Parents, este un leagan indragit de parinti, prin grija pe care o acorda puiutilor lor. 

Cele sase viteze de leganare si trei pozitii de inclinare a sasiului il transforma intr-o buna alegere pentru cei mici, indiferent de preferintele acestora. Daca inca nu te-a cucerit cu forma atractiva si minunatele functii de leganare, o va face cu cele 5 cantece de leagan ce vin cu minunatul praf de somn de la Mos Ene. 

Din gama de produse Joie nu pot lipsi scaunele de masa pentru copii, dar si paturile pentru joaca si dormit, care aduc confortul si siguranta de care cei mici au nevoie.  


Calitatea Joie, premiata 

Distinctiile pe care un brand le primeste pentru calitatea produselor pe care le concepe sunt un indicator al seriozitatii si profesionalismului de care da dovada, iar echipa Joie exceleaza la acest capitol. Astfel, de la infiintare pana in prezent a primit numeroase premii, dovedind astfel aprecierea de care acest brand se bucura in randul parintilor. 


Printre premiile obtinute de-a lungul activitatii se numara:

  • Right Start Best Baby Essentials 2013;

  • Mother & Baby Award Silver 2014;

  • Mother & Baby Award Gold 2014 si 2015;

  • LBP Loved By Parents 2015 pentru cel mai bun balansoar

  • LBP Loved By Parents 2015 pentru cel mai bun scaun auto pentru grupa, dar si pentru grupele 0 si 0+

  • Best Baby and Toddler Gear 2016 by mum Gold pentru carucior

  • Best Baby and Toddler Gear 2016 by mum Gold pentru scaun auto pentru grupele 0-1-2-3

  • Reddot ward 2017 winner pentru produse precum Spin 360°, mytrax sau Evalite Duo. 


Dedicati insotirii parintilor in minunata calatorie a primilor ani din viata ai celor mici, Joie foloseste materiale de inalta calitate si testari speciale, pentru a oferi doar produse prietenoase cu nevoile copiilor si cu mediul inconjurator, deopotriva. Astfel, Jolie foloseste materiale plastice calitative, alaturi de testari de rezistenta serioase, prin care se asigura ca utilizatorii primesc doar  ceea ce este mai bun.