Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Carucioare sport CYBEX

Cybex Romania - Produse pentru siguranta copilului tau

Produse CYBEX - Alege din 16 de produse

Carucior sport Cybex – perfect pentru familiile iubitoare de aventura

Parintii care se bucura de un stil de viata activ isi pot continua activitatea fizica si dupa ce apare micutul in viata lor, folosind un carucior sport. Acest produs Cybex este solutia pentru parintii care isi doresc activitati in aer liber alaturi de bebelusul lor. Mai mult decat atat, acestea sunt proiectate in asa fel incat sa le asigure confort si siguranta micutilor, indiferent unde s-ar plimba cu parintii.

Totodata, carucioarele Cybex au un design ergonomic, fiind ultrausoare si simplu de folosit. Modelele de ultima generatie sunt prevazute cu ham pentru suportul micutului, dar si cu o copertina si fereastra ce ii asigura ventilatie corespunzatoare. Optand pentru un astfel de dispozitiv, orice parinte poate sa isi desfasoare activitatea in oras fara a-si face griji pentru bebelus.

Carucioare sport Cybex – sigure si confortabile, indiferent de situatie

Carucioarele sport pentru copii sunt versatile si pot fi folosite pentru diferite activitati. De exemplu, carucioarele Cybex 2 in 1 au suspensii special create pentru a circula pe suprafete accidentate sau pe trasee dificile. In plus, acestea pot fi folosite pentru o perioada lunga de timp, de la primele luni de viata si pana la varsta de patru ani.

Nu in ultimul rand, activitatea in aer liber ii poate oferi oportunitatea copilului de a descoperi noi lucruri, sunete si senzatii, contribuind semnificativ la dezvoltarea sa. De aceea, asezandu-l pe micut intr-un carucior Cybex 3 in 1, parintii se pot deplasa oriunde, fiind siguri ca bebelusul se poate odihni linistit si confortabil pe toata durata activitatii.

Alege cu incredere din gama de carucioare de la Cybex disponibila pe Babymatters.ro pentru a te bucura de produse de inalta calitate si durabile, ce ii asigura micutului o crestere usoara si un somn odihnitor.