Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Carucioare sport JOOLZ

Produse JOOLZ - Alege din 3 de produse

Caruciorul Joolz – util chiar din primele zile de viata ale bebelusului

Se recomanda ca bebelusii sa fie scosi zilnic la plimbare, asa ca, daca te pregatesti pentru venirea pe lume a noului membru al familiei, ar fi bine sa te uiti dupa un carucior usor de manevrat si confortabil pentru un bebelus. Carucioarele Joolz bifeaza aceste criterii si multe altele, fiind printre preferatele mamicilor. In magazinul nostru vei gasi o gama variata de produse Joolz – de la carucioare 2 in 1 Joolz, cu landou, ce pot fi folosite inca de la nastere, pana la carucioare sport Joolz, compacte, ideale pentru escapadele de weekend sau calatoriile cu avionul.

Joolz – caruciorul compact si usor de manevrat

Unul dintre cele mai mari avantaje ale carucioarelor Joolz este dimensiunea si modul de pliere – il poti strange sau desface rapid cu o singura mana, chiar si cu bebelusul in brate. Usurinta in manevrare este un alt avantaj pe care il vei constientiza, mai ales in momentele in care trebuie sa cari diverse bagaje in timp ce impingi si caruciorul. Sa nu mai vorbim de versatilitate, mai ales in cazul carucioarelor 3 in 1 de la Joolz.

Daca iti doresti rezistenta si un design modern, te poti orienta catre un carucior Joolz Aer sau un carucior Joolz Hub, apreciate in mod special pentru dotarile lor. Daca optezi pentru un model Joolz Aer, vei fi surprins in cel mai placut mod – este usor de depliat (se desface intr-o secunda), are un spatar ergonomic si este potrivit de la nastere pana la 22 kg. Practic, investesti intr-un carucior Joolz de calitate de la bun inceput, iar copilul tau se va bucura de confort mult timp!