Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru
Greutate acceptata
Pozitionare sezut
Tip carucior
Interval varsta
Pozitie orizontala spatar
Tip roti

Carucioare sport

Carucioare copii / Carucioare sport - Alege din 105 de produse

Carucior sport pentru parinti si bebelusi activi

Nimic nu se compara cu o iesire in natura cu bebe, iar daca sunteti o familie activa, un carucior sport este ceea ce aveti nevoie. Transportul va fi usor oriunde, daca alegi un carucior sport pliabil pentru bebe. Acestea sunt proiectate sa reziste si pot fi manevrate cu usurinta, avand punct de stabilitate. Cand alegi carucioare pentru copii, trebuie sa fii atent la baldachin, pentru ca cel mic sa fie ferit de soare sau ploaie. Un astfel de produs este echipamentul potrivit pentru iesiri in oras, natura sau vacanta. Pentru ca are roti rezistente, cu suspensii, poate fi ideal si pentru drumurile mai accidentate. Un carucior sport pentru bebelusi va oferi mobilitatea necesara atat pentru parinte, cat si pentru cel mic.

Carucioare sport pliabile pentru copii cu sistem de siguranta pentru un somn linistit

Cand alegi un carucior sport pentru copii trebuie sa ai in vedere, in primul rand, siguranta celui mic. Acesta este proiectat special pentru cel mic sa aiba parte de confort, sa doarma linistit si sa nu simta vibratiile din timpul mersului la o intensitate mare. Echipamentele beneficieaza de ham cu cinci puncte de sustinere, scaun reglabil si ii ofera confort celui mic atunci cand doarme, acesta fiind motivul pentru care exista carucioare sport cu pozitie de somn. Pe langa acestea, poti alege si dintre carucioare duble, daca ai gemeni, 2 in 1 sau chiar 3 in 1, excelente pentru concedii. De asemenea, daca ai devenit mamica recent, poti consulta sectiunea de carucioare pentru nou-nascuti de la Babymatters.ro!

Carucioare sport ANEX Carucioare sport BABYZEN Carucioare sport CAVOE Carucioare sport CHICCO Carucioare sport CYBEX Carucioare sport CYBEX FASHION Carucioare sport CYBEX PLATINUM Carucioare sport EASYWALKER Carucioare sport JOIE Carucioare sport JOOLZ Carucioare sport LIONELO Carucioare sport NUNA Carucioare sport THULE Carucioare sport gb